Bolničari će biti prisutni na „Bitci Naroda“ -2014 dan i noć

Dodano:

0   
Pečat

 

Sudionici „Bitke Naroda“ 2014 –se mogu osloniti na cjelodnevnu medicinsku pomoć. Informaciju je prenijeo Sergej Tsymbal, zamjenik predsjednika HMBIA za međunarodne odnose.

 

Čak i većina bezobzirnih boraca ne moraju se brinuti : bolnica sa svom potrebnom opremom, kao što su rentgen , aparat  za ultrazvuk i drugi uređaji ,bit će na raspolaganju 24 sata te je  samo dvije minute udaljena od mjesta održavanja u Trogiru.

 

Osim toga, tu će biti liječnici koji će nadzirati „Bitku Naroda“ s kolima hitne pomoći na raspolaganju, tako da ćete imati samo dvije minute do bolnice kao što je gore spomenuto. Naravno, kola hitne pomoći također imaju svu potrebnu opremu.

 

Prema najavama organizatora, prošle godine, nakon francuske „Bitke naroda“, svi borci su napustili mjesto borbe „ na obe dvije noge“. Sudionici su posjetili šatore prve pomoći uglavnom zbog blage povrede ili ogrebotine.

 

Što se tiće razine ozljeda , bitka se može usporediti s hokejom ili ragbijem, ali naravno pod uvjetom da borac ima dobar oklop.

 

 

Marina Nagornaja

“HMBIA News”

medics
http://botn.info

 

Komentari